Gegrond Goed

De behandeling

U komt bij mij binnen en onder het genot van een kopje thee krijgt u een anamnese(vraaggesprek) en onderzoek daardoor wordt al gauw het behandelplan duidelijk. Dit behandelplan wordt samen met u besproken. Een behandeling duurt de eerste keer ongeveer anderhalf uur.Daarna duurt een behandeling tussen de 45-60 min. Het aantal behandelingen is afhankelijk van de aard van de klacht. Zowel tijdens als na de behandeling kunnen er lichamelijke en/of geestelijke reacties optreden.

Reacties

Tijdens de behandeling en na de behandeling kunt u diverse reacties krijgen. Voorbeelden van reacties tijdens de behandling:

  • Warm of koud krijgen.
  • Lachen of huilen.
  • Transpireren van de handen of voeten.

Voorbeelden van reacties na de behandeling:

  • Meer ontspannen en rustiger slapen.
  • Gevoel van loomheid.
  • Vermoeidheid die naar buiten komt.
  • Meer urine uitscheiden, die troebel of sterker van geur kan zijn.
  • Meer ontlasting, die ook anders kan ruiken.
  • Hoofdpijn.

Deze reacties kunnen ontstaan omdat reflexzonetherapie de bloedsomloop stimuleert. Hierbij komen afvalstoffen vrij die door het lichaam moeten worden uitgescheiden. Het drinken van ongeveer twee liter water of kruidenthee na de behandeling bevordert de uitscheiding van de afvalstoffen.

Wat kost een reflexzone behandeling

De normale behandeling

Voor deze behandeling zal de allereerste keer € 65,00 en de daaropvolgende behandelingen € 50.00, Het verschil in prijs zit in de duur van de behandeling. De eerste keer duurt langer dan de daaropvolgende behandelingen.

Een korte behandeling van ca.30 minuten kost € 30,00 .

Tevens is het ook mogelijk om een behandeling cadeau te geven. Hiervoor heb ik cadeaubonnen vanaf €15,-

Als U verhinderd bent,graag 24 uur van te voren afzeggen, anders wordt deze behandeling in rekening gebracht!

Ontspanningsbehandeling.

Deze behandeling van voeten-handen-en oren duurt maximaal 90 min, en kost € 65,00.

Energetische behandeling

Deze behandeling duurt een half uur en kost € 32,50

Kennismaken met de reflexzonetherapie

Het is mogelijk om cadeaubonnen te kopen om kennis te maken met reflexzonetherapie. Deze bonnen zijn te koop  vanaf slechts € 15,00. Dit is erg leuk en apart om cadeau te doen aan vrienden, kennissen of familieleden.

Overleg met arts

In overleg met  u kan er een bericht naar uw behandelend arts gestuurd worden , of indien nodig zal ik contact opnemen met uw huisarts. Deze werkwijze bevordert de samenwerking tussen reguliere- en de alternatieve, complementaire geneeswijze.